funiQ logo

This article is not available in English. This is the Hungarian version of the article.

Bringaréna, Eplény

Hazánk leghosszabb sípályáján nyáron sem unatkozhat az ember, hiszen Eplény csodás környezetében a pálya a bringások rendelkezésére áll. A téli szezon végén a sífelvonó lécek helyett kerékpárokat szállít a hegytetőre, ahonnan a különböző lejtőkön lehet gyakorolni a hegyikerékpározást. A kezdőknek kialakított tanulópályákon kívül azonban az adrenalin kedvelők is kiélhetik vágyaikat a cross country, freeride és downhill pályákon.

A kalandos élmény több napig is tarthat, ugyanis a bringapályán hosszabb hegyi túrák is indulnak, ahol egyénileg, családdal vagy akár osztállyal is részt lehet venni. Mindezek mellett a gyalogtúrázók számára Magyarország egyetlen négyüléses felvonója libegőként is használható.

Egyéni jegyek és szezonos bérletek, illetve csoportoknak kedvezményes jegyek is kaphatók. A jegyárak és a nyitva tartás a Bringaréna honlapján találhatók meg.

Elérhetőség

Cím: 8413 Eplény külterület, Malomvölgyi utca 1.
Tel: +36 70 425 7674, + 36 20 922 7346
E-mail: info@bringarena.com
Web: www.bringarena.com

Még több élménypark a Balatonnál

Élmények, kalandok a Balatonnál Összeszedtük, hogy hova érdemes menni, ha nem volt elég az aznapi mozgás: listánkban szerepelnek a Balaton körüli kalandparkok, víziparkok, bobpályák, paintball pályák, egy mezítlábas ösvény és csupa olyan hely, ahova a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket bármikor el lehet vinni.