funiQ logo

This article is not available in English. This is the Hungarian version of the article.

Budakalászi műjégpálya

Az 525 m² területű, 17,5x30 méteres fedetlen korcsolyapálya mellett fűtött melegedőt találunk, öltözővel, büfével és korcsolya kölcsönzővel.

A pályafoglalásra legalább 24 órával az igényelt időpont előtt a +36 20 510 5130 telefonszámon, vagy személyesen a jegypénztárnál lehet bejelenteni. A pályafoglaltságot itt követheted nyomon.

Elérhetőség

Cím: 2011 Budakalász Vasút sor 2. mellett, A Lenfonó HÉV megállónál. Házszám nincs, egy zsákutca végén található.
Tel.: +36 20 510 5130; +36 30 305 7305
Web: www.kozosjeg.hu, www.facebook.com/mujegpalyabudakalasz

Megközelítési segédlet:

Tömegközlekedéssel: Budapest Batthyány tértől 25 percre a Szentendrei HÉV vonalán Budakalász Lenfonó HÉV megállónál kell leszállni, ahonnan 2 perc a Cserkészház gyalog (Sínek mentén Bp. felé haladva).

Autóval: A Hév megálló, és a Country tanya étterem között van egy murvás parkoló, ahonnan csak körülbelül 200 métert kell sétálni a megállóig, és onnan ugyan úgy a sínek mellett tovább az előbb leírt helyig.

Még több jégpálya!

Országos műjégpálya-lista Kíváncsi vagy, hol lehet a közeledben korcsolyázni? Íme a lista, amely tartalmazza Magyarország jégpályáit, a legfontosabb tudnivalókkal. A budapesti pályákat kerületenkénti bontásban, az országos listát pedig lejjebb görgetve, városonként ABC-sorrendben találjátok meg.