funiQ logo

This article is not available in English. This is the Hungarian version of the article.

Balatonföldvár - Keleti strand

A Balaton egyik legjobban felszerelt egykori szabadstrandja a Balatonföldvár keleti részén, Szántód határában található Keleti strand. A strand a 2017-es szezontól már fizetős strandként üzemel, ennek ellenére, már szabadstrandként is nagyon rendezett volt, sőt mi több rengeteg programmal várta a nyaralókat.

A nagy füves napozófelületet árnyékot adó fák övezik. A strandon étterem, büfék, sportszerkölcsönző található. A kiállításrajongók sem fognak unatkozni, hiszen a Keleti strand ad otthont a "Strandidőutazás - fürdőbugyogótól a monokiniig" kiállításnak, ahol megtudhatjuk, mit is viseltek fürdőző felmenőink.

2009 óta strandfoci és strandröplabda pályákat is találunk a parton. A strandon lehetőség van szörf, vitorlás, katamarán és gokart bérlésére, oktatásra is.

A kisgyermekes családok is nyugodtan nyaralhatnak, hiszen a strand animátora játékos, kreatív foglalkozásokkal várja már a legkisebbeket is. Emellett játszótéren, homokozókban, ugrálóvárban, trambulinon, gumikötélen és óriáscsúszdán is szórakozhatnak a gyerkőcök.

Elérhetőség

Cím: Balatonföldvár, Somogyi Béla utca 7.
Tel.: +36 84 540 220
Web: www.balatonfoldvar.hu/keleti-strand