funiQ logo

This article is not available in English. This is the Hungarian version of the article.

Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi felső vasútállomástól száz méterre egy csodaszép ligetben található a Zamárdi Kalandpark, ami rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt a látogatóknak. A parkot gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják, hiszen minden korosztálynak kialakítottak mászó-és csúszópályákat. A kezdőknek animátorok segítenek, hogy biztonságosan elkezdhessék ezek használatát.

A népszerű csúszópályák egy gyönyörű mesterséges tó fölött futnak végig, a tavon pedig a vízi dodzsemezés fortélyait tanulhatják a kalandvágyó emberek.

A parkban az akadályok végigjárása után sem unatkozhat senki, hiszen a kifáradt emberekre is még rengeteg akadály leküzdése vár, köztük a kemencében sült pizza elfogyasztása.

Nyitva tartás

  • Hétfő –Péntek: 10:00 – 18:00
  • Szombat – Vasárnap: 10:00 – 19:00

Árak

Az árak a honlapon vannak feltüntetve.

Elérhetőség

Cím: 8621 Zamárdi, Siófoki út
Tel: +36 84 345 143, +36 20 449 6831
E-mail: info@zkpmail.hu
Web: www.zamardikalandpark.huwww.facebook.com/ZamardiKalandpark

Még több élménypark a Balatonnál

Élmények, kalandok a Balatonnál Összeszedtük, hogy hova érdemes menni, ha nem volt elég az aznapi mozgás: listánkban szerepelnek a Balaton körüli kalandparkok, víziparkok, bobpályák, paintball pályák, egy mezítlábas ösvény és csupa olyan hely, ahova a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket bármikor el lehet vinni.